KOM PRECIS HEM

Hej bloggen! 
Kom precis hem och ska snart hoppa in i duschen. Sedan blir det att åka och kolla på säng till nya huset. Ska ha en jättestor säng har jag bestämt! Hur skönt som helst. Efter det kommer Emma hit och fixar sig här tillsammans med mig. Sedan drar vi till Tova och möter upp alla tjejerna för mysmiddag, och så. Efter det kommer nog kvällen bli lyckad! Bästa lovet än så länge känns det som att detta kommer bli. :) 

FULLT UPP.


GOODMORNING

Hej! 
Vaknade för ett tag sen och sitter bara och tar det lugnt för tillfället. Ska åka hem om ca en timme och ta en snabbdusch, sen blir det att dra ner till stan! På bra humör idag också, så det kommer att bli en grym dag. :) 
 
 
 

DISNEY CHANNEL OCH GODIS

Har nyss kommit hem till Julia. Vi var och köpte godis på hemmakväll också, hihi. Var nästan en månad sen jag åt äkta lösgodis, sjukt länge faktiskt. Vi sitter och kollar på disney channel nu, hon har nyss fått kanalen, så vi måste ju inviga den liksom. 
 
Jag skriver kanske något innan jag lägger mig, annars hör jag av mig imorgon.

DAGEN HITTILS

Började dagen med en powerwalk med mina nya dobbskor. (wow) Skulle springa egentligen, men mitt knä är ju som det är, haha. De är inte så jävla snygga, men otroligt sköna kan jag lova. Vet inte vart de är köpta, inte jag som köpte dem, men de kostade omkring 1600-700 om någon är intresserad! 
Sen åt jag lite mannagrynsgröt och pratade en snabbis med Matilda. Fick då reda på att vi skulle åka en sväng till farmor och farfar. Fick som vanligt fika. Standard för ens mor-och farföräldrar att baka, eller vad säger ni? Gott var det iallafall. Hon gjorde det nyttigare med att lägga mandarinklyftor på sidan, haha söt. 
 
 

RYMDTIGHTS

Sååå snyggt med rymdtights, en stickad tröja och kängor. Måste införskaffa mig det alltså! Alla är från modekungen, och jag fick ett presentkort därifrån på 100kr. (pga att jag inte fått min tröja som jag beställde) Då kan jag ju beställa ett par lite billigare iallafall! Fast känns som jag köper saker hela tiden, måste sluta. nu.
 

SVENSKA HOLLYWOODFRUAR

Hej! 
Såg nyss klart på partaj och satte mig vid datorn för att kolla lite bloggar. Är inte lika trött idag, så kommer nog inte sova än på ett tag. Dock ska det komma några och borra precis utanför mitt rum kl 8 imorgonbitti, mys, eller? MEN JAG ÄR IALLAFALL SÅHÄR GLAD. Får fan nyckeln till vårt nya hus på torsdag!!! OMG. Längtar! Fick också nyss reda på att vi ska låna en liten hund från imorgon till onsdag, ska bli kul! Lär ju ta en massa bilder på den och så. Julia ska sova här imorgon också +att vi ska fota lite om det är fint väder. Hoppas. 

Nämen, nu ska jag kolla på svenska hollywoodfruar innan jag går till sängs. (GUNILLA OMG) Jag hör av mig imorgon, godnatt!

INSTAGRAM

Följ mig på insta; emmoscarsson


LITE BILDER BARA

 

DISS

Var inne på Kissies blogg och tänkte för skojs skull köpa ett bloggcast, stort misstag. Fick typ 10 extra läsare eller nånting. Haha, hur lite läsare har hon egentligen? Nä gud.. Slösa inte pengar på detta hurrni! Känner mig lurad.. Och de va nån som skrev att man kunde få 500 läsare, jo tjena..

DU HAR ALDRIG VARIT KÄR. MEN DET HAR JAG. I DIG. TRE OCH EN HALV GÅNGER


JOHN TUCKER MUST DIE

Sitter nu och läser bloggar medans jag lyssnar på skön musik 
Snart blir det mysfilm innan sovning, är trött idag också! Hade en mysig kväll med Emma också förresten, men vi får ta det igen när vi är piggare, haha. 
Vet inte hur många dagar jag har avslutat med den här
 
 

EN VANLIG LÖRDAG

Hej. Dagen har gått snabbt idag, mycket snabbt. Känns som bara tiden flyger iväg för onödiga saker, inte bra. Bestämde iallafall nyss att det blir myskväll med Emma ikväll, skönt att göra någonting istället för att bara sitta hemma, men igår kände jag bara för det. Var så enormt trött, då är det skönt att bara ta det lugnt framför bra tvprogram och gamla serier. Dock funkar det bara en dag, sen blir jag rastlös, vill göra nånting, nu. (!!!!!) Blir först gomiddag med familjen snart, sen får vi se vart vi hamnar, lär åka dit tror jag, är nästan helt tomt här, vi flyttar på torsdag om jag glömt att nämna det. Ska blir skönt att komma bort från det här och bygga upp något nytt. Mitt rum kommer bli sååå fint. Ska knäppa massa kort när det är klart och visa för er, så får ni en bild av mig, det brukar man få när man får se hur andra lever, då ser man hur de är som person på något sätt, förstår ni? Aja, ska bara ta det lugnt innan jag drar iväg sen, skriver nånting när jag kommer hem. Puss
 

DIFFICULT TO DECIDE

 
 

YOU'RE BEAUTIFUL, JUST LIKE THE SUN, IN THE FIRST WINTER SNOW


X-FACTOR, NATURGODIS OCH MYS MED MAMMA OCH ADAM


THIS WEEK

Veckan började med konditionsprov, samt konditionsträning. Tränade fler gånger under veckan också.
 
Sedan lekte vi debatt på skolan, jag var emot invandrare. Hade klätt ut mig till Hitler, can you find me? 
Hade Jimmie Åkesson och Ulla på min sida också, så vi var överlägsna mot muslimerna, hihi
 
Till slut hängde jag upp en tröja på en galge utanför vårat rum. I en månad låg den bara där inne, utan att nån tog den. Då vart jag less och hängde upp den med en hotande lapp bredvid som löd "Take it if you want your motherfucker" Där fick hen så hen teg. 
 
Gled också i skvaderbacken och skrapade upp knät lite sådär. Fett skönt och mys
 
Sedan blev det ännu mera pluggpluggplugg. Dock började jag dagen innan, as usual, men det kändes hyfsat, även fast jag var en av de sista kvar... Vill också va snabb ju
 
Sen slutade veckan med halloweenfirande och härligt folk! Skvarra in my 
 
 

HALLOWEEN

Är såååå glad! Har gjort klart so-provet och nu är det looov! Sitter och njuter med mitt naturgodis i sängen framför tvn och är allmänt happy. Tog lite bilder idag också som jag sa, men inte så många. Hade som sagt so-prov efter lunchen, och var tvungen att plugga på det istället, men här kommer det lite bilder från dagen iallafall! 
 
Emma med sin googelbränna och jag med mina vampyrtänder! Lite skillnad, eller vad säger ni? 
 
Ida hade klätt ut sig som han i Alice i underlandet, grymt bra gjort hurru! 
 
Cookie... Behöver jag säga nåt mer eller?
 
Här får ni igen för att ni stal ma camera 
 
Fina Anna som snövit.
 

TOO MUCH

Det blir mycket plugg och sånt ikväll, kommer inte ha tid med bloggen. Som gentjänst tar jag med mig kameran på skolan imorn och knäpper kort på alla utklädnader! Dessutom får ni se hur jag ser ut som vampyr!! 
 
Snyggaste vampyren ever

KÄRLEK TILL MODEKUNGEN

Jag beställde en tröja från modekungen för ca en månad sedan, men jag fick den inte. Så kom det ett mejl om att det hade blivit något fel osv. Och nu idag ser jag att jag har fått ett brev därifrån, en present. Då var det en snygg ring, för 349 spänn!! Lycklig jag blev eller? Det är precis såhär man ska handskas med problem när man driver en internetbutik, uppskattas enormt, sjukt snyggt gjort av er.
 

TIPS: DUSCHKRÄM OCH HÅROLJA

 
  • Om du ska köpa duschkräm tipsar jag dig starkt om denna, luktar gudomligt. Finns att köpa på åhléns för ca 69 riksdaler. Finns även i andra lukter också, om man är intresserad utav det.
  • Håroljan finns att köpa på H&M och kostar 79:- Den rekommenderar jag om man har slitna hårtoppar och känner att det blir torrt. Oljan hjälper då till att reparera topparna så att de blir lena och fina igen. 
Självklart kan man köpa dessa produkter på andra affärer också, men det här är bara lite tips så ni vet vart ni ska handla om ni känner för att köpa någon av dem! Som sagt rekommenderar jag båda två starkt.
 

ÖNSKELISTA 2012

 
1. Ny sminkväska! Är ett måste, ledsnar så fort på sånt...
2. Foundation! Ska nog få en massa smink när jag åker till Miami, så då kan jag ju köpa det! 
3. Bodylotion från Victorias Secret, luktar som en gud
4. Väska från Mischa Barton
5. Skor från Jeffrey Campbell
6. Och sist men inte minst, pengar, en massa jävla pengar

FRUKOST

Godmorgon! 
 

ISTÄLLET FÖR

Tänkte ta upp lite onödiga saker som vi gör/äter som man skulle kunna ersätta istället. Listan kommer här: 
 
  • Ät nötter eller popcorn istället för godis
  • Gå istället för att åka buss
  • Ta trapporna istället för hissen
  • Äta hemma istället för ute (SPARAR ASMYCKET PENGAR)
  • Stå istället för att sitta när vi tittar på tv (skämt åsido)
  • Ta budget före lyx
  • LÄS istället för att se på serier (lär jag klara bra, inte alls serienörd)
  • Spara pengar istället för att köpa saker överhuvudtaget, haha
  • Köp kläder på rea eller second hand istället för dyraste tröjan på MQ
  • Köp nödvändiga saker istället för nåt som du redan har 20 stycken likadana av
 
Känner själv när jag skriver detta att jag gör precis varenda sak av det, haha. Ska verkligen försöka bättra mig! ;) Men ibland får man väl unna sig lite, men inte för ofta, då är det illa. Vill inte ens veta hur mycket pengar jag gör av med på ett år.. Haha, får sluta gå på stan, birsta osv och sitta hemma med en påse nötter istället! Låter som en bra idé va? Skulle vara bra om man kunde hålla det också! 
 
 

VAMPIRE

Hejsan bloggen! 
Kom precis hem från stan och håller nu på att göra nudlar. Åkte dit efter skolan och tänkte gå en snabbis, men så blev det ju inte. Gick med Emma och Anna och kollade på olika utklädnader, vi ska nämligen vara utklädda på skolan på fredag. Det slutade med att jag och Emma bestämde oss för att vara vampyrer, enkelt och bra. Köpte också några pocketböcker, var 4 för 3, så passade på. Brukar aldrig läsa annars, men när vi ska utomlands läser jag ut en bok på en dag typ, så då är det ju bra att ha några stycken.
 
Nu ska jag plugga in lite om invandringen, ska tydligen vara emot invandrare imorn på en debatt på skolan. Inget fritt val hoppas jag ni förstår! Får väl kolla runt lite på sverigedemokraternas hemsida osv. Måste fixa med det nu så jag får lite fritid ikväll iallafall, men här har ni bilder på det jag köpte: 
 
 
 

SKYNDAAA

God morgon!
Är ni glad idag? Det är iallafall jag. Dock försov jag mig en halvtimme, men det var så skönt, så inga ledsna miner här inte. Jag har ganska bråttom, så jag slänger upp två snabba webbilder, så lovar jag er något roligare senare, men nu ska jag fortsätta fixa mig, och hoppas att jag inte kommer alltför sent! 

ORANGE IS THE NEW RED


MONDAY

Har haft fullt upp så har inte hunnit bloggat idag, ska försöka ta igen. 
Vi skrev iallafall idrottsprov till kl 2, gick hyfsat bra. Sen stannade jag kvar med Emma på skolan tills 3, då kom pappa och hämtade upp oss. Gick då ut på en promenad, skönt! 
 
Nu har jag precis lagat bananpannkaka och gjort en smoothie. För er som undrar vad bananpannkakan innehåller så har man bara ett ägg och en mosad banan ihopblandat och häller i det i stekpannan. Supergott och nyttigt!
 
Sen ska jag sova en timme eller två, då jag var uppe till halv fem inatt, jobbigt.. Fast får väl skylla mig själv! Ska försöka uppdatera något mer sen också innan dagen tar slut för nu ska jag kolla runt på lite bloggar medans jag njuter av det här.

BIRTHDAYPARTY

 
Har tillbringat 2 timmar med 9 småkillar, aldrig igen... Haha nejdå, men det var jobbigt kan jag säga! Så nu tog jag ett glas vatten och hade den första avslappnande halvtimmen på dagen framför solsidan, bästa programmet som existerar. Har dock inte tagit tag i plugget än, men ska inte skriva om det nå mer här. Har redan klagat tillräckligt! 
 
Juste, skulle berätta en sak, ni vet telefonförsäljare? Ja precis. En sån ringde mig idag och hon måste trott att jag var helt borta. Jag frågade kanske 20 gånger om jag MÅSTE köpa produkten. För jag hade tydligen fyllt i nånstans att jag var intresserad av energitabletter(HAHA?), och då trodde jag att jag var tvungen att köpa dom, men så var det ju inte. Kan ju säga att jag aldrig har känt mig så dum! 

IT'S SO CLOSE, BUT SO FAR AWAY

 

GODMORGON

God morgon! Idag är jag jätteglad, don't know why. Mormor fyller iallafall år idag och blir väl till att gratta henne senare. Känns som att hela min släkt fyller år i oktober, haha..
Jag ska ta mig tid att plugga idag också, idrottsprovet är ju redan imorn! Måste hämta några papper hos Emma dock, för att kunna plugga allting.

Nu ska jag njuta av min smoothie och härligt sällskap, skriver mer sen.

AVSLUTAR DAGEN MED ETT LITET TEST

Tre saker jag inte förstår mig på: Morgonpigga människor, hur man kan gilla skräckfilmer och söndagar
Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet: Nagellack, skrivblock, dator
Tre saker jag gör just nu: Ser på tv, bloggar och umgås med the family
Tre saker jag vill göra innan jag dör: Hoppa fallskärm, resa till månen och besöka så många länder som möjligt
Tre saker jag kan: köpa kläder, resa och uppdatera bloggen
Tre saker jag inte kan: bollsporter, plugga på helger och planera 
Tre saker jag tycker att du ska lyssna på: Andy Grammer, Ed Sheeran och J.E.M
Tre saker jag skulle vilja lära mig: planera, laga mat och spara pengar
Tre favoriträtter: Oxfilé, korvstroganoff och tacos
 
 
Sitter just nu och kollar på körslaget, haha. Har aldrig sett på det förut, inget jag rekomenderar. Sätter på någon film snart istället tror jag. Skulle ju egentligen plugga idag också, men icke. Får bli imorn istället. Uppdaterar då också, cya 

BARA 55 DAGAR KVAR!!

Nu är det bara 55 dagar kvar tills jag sitter på flyget mot Miami! När vi kommer ner dit ska vi först bo på hotell 2 nätter och vara inne i stan, sen ska vi hoppa på denna
 
 
Vi ska alltså spendera 6 nätter på denna underbara kryssning! Vi kommer kliva av vid Jamaica, Bahamas och några andra öar där utanför. Kommer bli awesome! Finns hur mycket som helst att göra på båten! Här kommer några bilder av typ miljooooner, så ni får en liten uppfattning om hur det kommer se ut
 
 
Sedan efter det spenderar vi en vecka i Miami också, kommer bli sjukt kul, LÄÄNGTAR!!
 
 
 

CUPCAKESBAK

Stått och bakat cupcakes i flera timmar...
Men Adam gillade det som tur var!
 
 
 
 
 

LILLEBROR 9ÅR

Min lilla bäbis fyller 9 år idag, helt sjukt...
 
Gissa vad han fick...
 
 
 
 
 
 

IF YOU CAN'T SEE THE LIGHT IN THE END OF THE TUNNEL, MAKE THE LIGHT SEE YOU

Hej igen. Tänkte att jag kanske inte bara ska slänga upp en massa bilder, utan att skriva av mig lite också. Idag är det nämligen fridaaay, as you may know. Dagen började med en stressig dusch samt fixning till frukost. Åkte till skolan halv nio och hade idrottsteori, prov på måndag dessutom. Har inte pluggat NÅNTING. Får väl se hur det går.. Sen efter skolan tog jag och Emma bussen till City gross och köpte naturgodis, standard. Sen har jag bara varit med henne hela kvällen + sett på X-factor, kär i J.E.M. Dom ska vinna! Men det är ändå svårt att bestämma sig vem som är bäst, så många bra ju... Aja, nu ska jag slå på nån rulle innan röstningen börjar, hörs
 
 
Hittade en söt bild från när jag var liten!
 
 

 

LITE EGO SÅDÄR


FLOWWWAS


FIRST IMPRESSION

Detta är det allra första inlägget som jag skriver på min nya blogg. Ni ska vara glada ni som har chans att ta del utav det. Skämtåsido. Varit med Emma idag iallafall, tog lite SNYGGA bilds. Here you go

RSS 2.0